Hirdetés

Megduplázódott a levélszemét



|

Felmérés a spamről.

Hirdetés

Az IronPort közzétette a kéretlen elektronikus levelek terjedésére vonatkozó felmérését, amelyből számos érdekesség derül ki a mindennapokban komoly bosszúságot és egyre nagyobb károkat okozó levélszeméttel kapcsolatban. A cég szerint a legrosszabb helyzetben az angliai felhasználók vannak, ugyanis őket naponta akár 20 milliárd spam is képes ostromolni. Mindez azt is jelenti, hogy egy-egy postafiókba naponta 100-1000 kéretlen levél igyekszik bekerülni. Ezek nagy részét azonban már az átjárószintű spamszűrők segítségével sikerül kiszűrni. Ennek ellenére a felhasználók naponta 5-10 percet foglalkoznak a kéretlen levelekkel, főleg azok kiválogatása és törlése miatt.

 

A legnépszerűbb spamek és trendek>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.