Hirdetés

Megegyezés a spam elleni harcról



|

Hirdetés

Pénteki bejelentésében az USA Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága (FTC) közölte, hogy a három ország hat intézménye megosztja egymással erőforrásait az illegális levélszemét elleni harcban.

„Ez csupán egyetlen kocka a kirakós játékban”, közölte Yael Weinman, az USA fogyasztóvédelmi irodájának jogtanácsosa, akinek szervezete az FTC-n belül működik. „Ez a bűnüldözési kocka”, tette hozzá a jogásznő. A három ország egy egyetértési nyilatkozatot írt alá, amely meghatározott eljárási szabályokat rögzít, amelyek lehetővé teszik az információ megosztást és a közös munkát a spamküldők felderítésében, nyomon követésében és az utánuk folytatott nyomozásban). A megállapodás lehetővé teszi, hogy az országok bizonyítékokat cseréljenek és koordinálják a bűnüldözési erőfeszítéseket.

Az FTC mellett részt vesz az együttműködésben a brit kereskedelmi iroda, az informatikai főbiztos, a belkereskedelmi helyettes államtitkár, továbbá az ausztrál versenyügyi és fogyasztóvédelmi bizottsága és az ausztrál távközlési felügyelet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.