Hirdetés

Megéri fogást találni a Google-ön



|

A vállalat növelte a szolgáltatásaiban felfedezett hibákért járó jutalmak maximális összegét.

Hirdetés

Az utóbbi években egyre látványosabban „multicégesedő” Google-re sok minden negatívat lehet mondani, ám a felhasználók adatainak biztonságát – a saját rendszerein belül – továbbra is első számú prioritásként kezeli a keresőcég.


Éppen ezért tegnap biztonsági blogjában a vállalat bejelentette, hogy jelentősen megemelte a portáljain talált hibákért járó jutalmak összegét: a https://accounts.google.com/ webhelyen cross-site scripting problémák felfedezőinek 3133 helyett immáron 7500 dollárt is hajlandó kifizetni, a Gmail és Google Wallet jellegű szolgáltatásokban 1337 helyett már 5000 dollárt érhet egy XSS, míg a kevésbé szenzitív oldalakon 500-ról 3133 dollárra nőtt egy efféle sebezhetőség „értéke”.


Ezen felül emelkedett a hitelesítéssel és információszivárgással járó kategória kompenzációja is, a rendkívül súlyos hibát találók 5000 helyett akár 7500 dollárt is zsebre tehetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.