Hirdetés

Megérkezett a legújabb WALKMAN telefon a Sony Ericsson W700i



|

Hirdetés

Az elegáns, aranyszínű W700i készülék, a Sony Ericsson nyolcadik WalkmanŽ telefonja, új vásárlói rétegek számára teszi majd vonzóvá és elérhetővé ezt a kategóriát. A nagyszerű zenehallgatási élményt nyújtó, könnyen kezelhető készülék csúcsminőségű zenelejátszóval és 2 megapixel felbontású fényképezőgéppel rendelkezik, de nem hiányoznak belőle a szórakozáshoz és a munkához elengedhetetlen funkciók sem. A WalkmanŽ zenelejátszó a telefon kikapcsolt állapotában is működik - azaz a készülék repülőgépen is használható.
A W700i esetében szintén komoly lehetőség nyílik a tárolási kapacitás növelésére. Mint az összes WalkmanŽ telefon esetében, a Memory Stick PRO Duo ezúttal is az alapcsomag része. A W700i alapmemóriája 256 MB méretű, ami több mint hat CD zenei anyagának tárolására elég. A külön megvásárolható 2 GB kapacitású memóriakártya azonban akár 47 CD tárolására képes, így tulajdonosának felhőtlen szórakozása még a leghosszabb utazás alatt is garantált. A W700i alapcsomagjának része a kiváló minőségű fejhallgató, amely normál "jack" tipusú aljzatba csatlakozik, azaz a felhasználó saját kedvenc fejhallgatóját is használhatja a készülékkel.
Persze további zenei tartozékok széles választéka áll még rendelkezésre a készülékhez, a kis méretű, hordozható hangszóróktól egészen az autós kihangosító rendszerekig. A zenék kezelése is igen egyszerű a W700i segítségével, hiszen az alapcsomag tartalmazza a CD-k számítógépre írásához és a telefonra való átviteléhez szükséges szoftvert és kábelt. A W700i hazánkban 2006 második negyedévétől, arany színben lesz kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.