Hirdetés

Megérkezett a LightScribe technológia



|

Hirdetés

Sokféle lemezcímkézési eljárás létezik; mindnek megvannak az előnyei és hátrányai. A ragasztott címke nagy forgási sebességnél repeszt csinál a lemezből; az alkoholos filc tintája átrágja magát az adatfelületen, az InkJet Printable lemezekhez pedig megfelelő nyomtatóra van szükség. Az eredetileg a HP által kifejlesztett technológia szabadon licencelhető, így a legtöbb hardver- és szoftver gyártó támogatni fogja, amely egy újabb logó megjelenését fogja eredményezni a dobozokon.


A Nero író-szoftvere a 6.6.0.8a változattól kezdődően támogatja a feliratok égetését. Az új, LightScribe-képes DVD-írók közül néhány már hazánkban is kapható; a CD-R lemezek pedig (amelyeket szorosan követ majd a DVD-R és DVD+R lemezek megjelenése) a Philips hazai disztribútora - a Procomp Hungary Kft. jóvoltából - már 1-2 héten belül kaphatók lesznek a hazai boltokban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.