Hirdetés

Megérkezett a Treo 600-as



|

Hirdetés

Legfontosabb újdonsága a kisebb méret, de ezenfelül más erényei is vannak: gyorsabban jeleníti meg a grafikai elemeket és a tervezők egy fényképezőgépet is belefoglaltak. A Treo 600-as a Palm OS 5 operációs rendszerére épül, s gyorsüzenő, elektronikus levelező és webböngésző alkalmazás is fut rajta. A Handspring bejelentése szerint az új Treónak, bár kisebbek a méretei, van egy Qwerty billentyűzete is, és az a maga nagyobb billentyűivel megkönnyíti a tárcsázást és az üzenetek küldését.




A 600-as sorozat az ARM processzoraira épül, s azon gyorsabban futnak a multimédiás alkalmazások, valamint a hang- és videolejátszások. A készülék egy VGA felbontású fényképezőgépet, a Handspring Blazer Web böngésző proxymentes változatát is tartalmazza, és bővítőhellyek is szolgál a külső fejlesztőknek. A Handspring több mobilszolgáltatóval - köztük a Sprinttel és az Orange-dzsal - is kapcsolatban áll, így a 600-as sorozat tagjait a különféle szolgáltatók hálózataihoz, szolgáltatásaihoz alakíthatja.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.