Hirdetés

Megérkezett a WD Raptor merevlemezcsalád



|

Hirdetés

000RPM fordulatszámú merevlemezével, mely a Raptor fantázianevet kapta. A vállalatok számára kifejlesztett merevlemez elsőként használja a Serial ATA-150 csatolófelületet, ám sokak szerint ezzel hibát követett el a WD. Az ebben a szegmensben megszokott SCSI sokkal megbízhatóbbnak tűnik, a Serial ATA technológiánál. Az első Raptor 36.7GB tárolókapacitású és a cég 5 év garanciát vállal rá. Piaci elemzők szerint a szériának mérsékelt lesz a sikere, lévén sok vállalat megmarad inkább a jól bevált SCSI winchestereknél, az otthoni gépek felhasználói számára viszont a magas vételár is komoly akadályt jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.