Hirdetés

Megérkeztek Európába a Chromebookok!



|

Hozzánk legközelebb Németországban szerezhetőek be Chrome OS-t futtató laptopok.

Hirdetés

Kiváló hírrel szolgált ma délelőtt a Google, ugyanis Chrome blogjában a vállalat bejelentette az eddig csak az Egyesült Államokban beszerezhető Chromebookok szélesebb körben való elérhetővé válását. Mától kezdve Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Írországban és Hollandiában is megkezdődött az Acer, HP és Samsung által gyártott noteszek hivatalos forgalmazása.


A hozzánk legközelebb eső Németországban az Acer Intel Celeron processzoros C7 Chromebookja 279 euróba kerül, míg a Samsung legutóbb bemutatott ARM processzoros modellje 299 euróért és 349 euróért egyaránt megvásárolható. A hír írásának pillanatában a két Samsung adatlapja teljesen megegyezett az Amazonon (beleértve a garanciát is), így nem volt világos az ajánlatok közti különbség mibenléte.


Az új piacok mellett a Google tudatta, hogy az Egyesült Államokban mostantól a Best Buy áruházlánc minden számítógépeket áruló egységében kaphatóak Chromebookok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.