Hirdetés

Meggyőző a LaserVue HDTV



|

A Mitsubishi talán még a Pioneer KURO plazmaképernyőinél is jobbat alkotott.

Hirdetés

A Mitsubishi igen nagy elánnal kezdte dicsérni legújabb HDTV-jét, a 65 hüvelykes LaserVue-t. Az első tesztekből úgy tűnik, a gyártó igazat mondott, mikor az egekbe magasztalta az újdonságot. A TheTechLongue csapatának már sikerült egy alapos teszt erejéig szemügyre venni az új LaserVue HDTV-t; A Vasember és a Jégkorszak Blu-ray-változataival.

 

ironman_comparison.jpg


A tévét még a Pioneer csodájával, a PRO-151FD KURO plazmatévével is összehasonlították. Noha nem nevezték az eddigi legjobb HDTV-nek, ennek ellenére számos tekintetben óriási dicséret illeti a Mitsubishit. Az első tesztek szerint tehát aki teheti, érdemes egy pillantást vetnie a 65 hüvelykes óriásra. A hangsúly a teheti szón van, hiszen a televízió ára 7000 dollár (közel 1 400 000 forint). A termék egyébként 1080p felbontásra képes, és a "Plush1080p" technológiával az alacsonyabb felbontású forrásokat is feljavítja. A "Smooth120Hz" technológia egy 120 Hz-es interpolációs megoldás, amellyel állítólag az átlagos HDTV-k szín-részletességének 200 százalékát érik el.

A TheTechLongue angol nyelvű beszámoló-tesztje itt olvasható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.