Hirdetés

Meghódítja a világot az Android Pay



|

2016-ban nemzetközi szereplésbe kezd a Google mobilfizetési megoldása.

Hirdetés

A Google Android Pay mobilfizetési rendszerével az okostelefont bankkártyaként lehet használni, ugyanis elegendő azt előhúzni a fizetéskor. 

Hirdetés

Az Android Pay jelenleg csak Amerikában működik, de a Google 2016-ban nemzetközi szereplést indít el a szolgáltatással. Elsőként Ausztráliában indul el az év első felében, utána további országokban is. 

Azt sajnos egyelőre nem tudni, hogy milyen régiókban lehet majd használni a robotos szolgáltatást. 

Érdekesség, hogy új trükköket is tanult a rendszer. A szolgáltatást immáron in-app jellegű tartalmak vásárlásához is lehet használni, a hozzákapcsolt fiókok segítségével. 

Eközben továbbra is emelkedik az Android Payt támogató pénzügyi intézmények száma. Sok bank persze még mindig inkább saját megoldásban hisz, így érdekes lesz látni, hogy az egyre élesedő versenyben melyik szolgáltatás talál nagyobb népszerűségre 2016-ban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.