Hirdetés

Megint bevásárol a Microsoft - most éppen kijelzőgyártót vesznek



|

A redmondiak a Perceptive Pixelre fenik a fogukat, Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója a cég Torontóban rendezett nemzetközi partnertalálkozóján jelentette be a vásárlás hírét.

Hirdetés

Nemrég még éppen azt taglaltuk, hogy a Microsoft nem hozott mindig előnyös befektetési döntéseket, de ez nem gátolja őket abban, hogy újabb fába vágják a fejszét.

Most éppen a nagyméretű multi-touch érintőképernyőket gyártó Perceptive Pixelt szeretnék felvásárolni, ezt egyébként maga a Microsoft első embere jelentette be a cég Torontóban rendezett nemzetközi partnertalálkozóján. A felhasználási lehetőséget tárháza pedig végtelen, erről további részletek a Computerworld cikkében olvashatóak ide kattintva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.