Hirdetés

Megint nagyot rúgott Donald Trumpba az Apple



|

Egyetlen centtel sem támogatják a republikánusokat elnökjelöltjük miatt.

Hirdetés

Az Apple és Donald Trump közötti vita hosszú hónapok óta húzódik már, volt, hogy a politikus szólította fel híveit az almás termékek bojkottjára, miközben azok éppen azon mesterkedtek, hogyan távolítsák el őt a jelöltek közül. A háború most új fejezethez érkezett, a cupertinói cég ugyanis bejelentette, hogy sem anyagilag, sem bármilyen egyéb módon nem támogatják a republikánusok júliusi elnökjelölő gyűlését.

Hirdetés

Az Apple a Tim Cook éra beköszönte óta aktivizálta magát politikailag, és általánosságban jó kapcsolatot ápoltak a Republikánus Párttal. Trump álláspontja a bevándorlókkal, a nőkkel, a kisebbségekkel, vagy éppen a klímaváltozással kapcsolatban azonban túl extrém annak a cégnek, aminek homoszexuálisa CEO-ja van, elkötelezetten támogatja a környezetvédelmet és védőszárnyai alá vette az LGBT közösséget.

Nem az első patrónusukat vesztették el egyébként Donald Trump miatt a republikánusok, korábban a HP volt az egyik első techóriás, aki kihátrált mögülük. A Microsoft, a Google és a Facebook ugyan nem vonták meg támogatásukat, vezetőik többször is felszólaltak már a milliárdos üzletemberből lett politikus ellen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.