Hirdetés

Mégis Ballmeré lehet az LA Clippers



|

A Microsoft volt vezérigazgatójának a bíróságon kellett kiharcolnia, hogy felvásárolhassa a kosárcsapatot.

Hirdetés

A The New York Times hétfőn jelentette, hogy Steve Ballmer, a Microsoft ex-vezérigazgatója mégis felvásárolhatja az LA Clipperst. A volt CEO még tavasszal jelentette be, hogy 2 milliárd dollárért megvenné az NBA-ben induló kosárlabdacsapatot, ám a jelenlegi tulajdonos, a ligától rasszista nyilatkozatai miatt végleg eltiltott Donald Sterling végül megvétózta az üzletet.

Hirdetés

Ballmer, aki Sterling feleségével egyezett meg a felvásárlásról, a bírsághoz fordult jogorvoslatért. Az ügyében eljáró bíró a javára döntött, az ítélet szerint minden további nélkül az övé lehet a csapat.

A lap szerint Ballmernek minden esélye megvan, hogy nyereségesen menedzselje a Clipperst. A televíziós szerződések a 2015-2016-os szezonban járnak le, ami lehetővé teszi a számára, hogy új, neki kedvező szerződéseket kössön a csatornákkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.