Hirdetés

Megjelent a Casio 3 megapixeles kamerás telefonja



|

Hirdetés

A bejelentés majdnem napra pontosan egy évvel követi az első megapixel nagyságrendű kamerás telefon piacra kerülését Japánban, és fél évvel az első 2-megapixeles modellek megjelenését. A Casio készítette azt az A5406A modellt is, amely az első 2-megapixeles telefon típus volt.




A készülék egy 2.3 hüvelykes QVGA (240x320 képpontos) felbontású főkijelzővel és egy 1.1 hüvelykes másodlagos kijelzővel, USB PC-átjátszó dokkolóval, 12.8 megabájtos belső tárolóval és miniSD kártyahellyel van felszerelve.



Méretei 52x102x28 mm, súlya 125 g. A KDDI, amely „AU” márkanéven kínálja szolgáltatását, nem közölte a készülék árát, csupán azt, hogy külföldön nem kerül forgalomba.



Az új telefonnal ismét szűkül a szakadék a mobiltelefonok és a digitális kamerák között, már ami a felbontást illeti. Azonban a kamerás telefonok felbontásának növekedésével egyre szembetűnővé válik a különbség a telefonok és a kamerák optikai rendszerei között, ami arra készteti a telefongyártókat, hogy ne csak a képpont-számra koncentráljanak, hanem például az optikai zoom funkcióra is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.