Hirdetés

Megjelent a Corel Painter IX



|

Hirdetés

Az terméket egyelőre még csak Észak-Amerikában, Nagy-Britanniában és Ausztráliában kapható. Az új verzió gyorsabb feldolgozással, új és továbbfejlesztett ecset-vezérlő palettákkal, FPS (Frames-Per-Second) vezérléssel, testreszabható billentyűkombináció-funkcióval, művészi olajfesmény-készítő rendszerrel, Snap-to-Path festéssel, valamint továbbfejlesztett digitális vízfesték és Quick Clone funkciókkal bővült. A cég Adobe Photosop-pal való átjárhatóságot is megnövelte a termékben, és kibővítette a Wacom rajztáblák támogatottságát, és a színkezelést is. A teljes Painter IX 429 dollárba kerül, míg a korábbi verziókra épülő upgrade 229 dollár lesz. Egy oktatási célokra szánt verzió is megjelent, 99 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.