Hirdetés

Megjelent a [csevegőszoba] könyv



|

Hirdetés

A [csevegőszoba] című kötet élő példája annak, hogy az interneten kialakuló beszélgetések nem feltétlen a pillanatnak állítanak emléket. Sőt, ha 49 kellőképpen ismert és érdekes személyt hívunk meg egy virtuális kvaterkára, valamint izgalmas és szokatlan kérdéseket tesznek fel a portál olvasói, a végeredmény akár még időtlen is lehet. A Sirály!Kiadó gondozásában megjelent kötet már kapható a boltokban.

Az [origo] csevegőszobájában rendszeresen szervezett virtuális beszélgetéseken az internetezők által feltett kérdésekre azonnal, online adnak választ a meghívott közismert vendégek. A kezdeményezés 2000-ben indult, azóta közel négyszáz vendég kapott meghívást és találkozott virtuálisan közönségével. A most megjelent kiadvány a szerkesztők által az elmúlt évek terméséből legérdekesebbnek ítélt 49 beszélgetését tartalmazza. A könyvben szereplő kérdéseket kivétel nélkül a portál olvasói tették fel, ha úgy tetszik, a meghívott vendégekkel, közszereplőkkel közösen ők írták a könyvet.




A megszólaltatott szereplők sokszínűsége szórakoztató tartalommal tölti meg az oldalas könyvet, amelyet az is garantál, hogy a saját területükön kiemelkedő személyiségek kerülnek bemutatásra. Van köztük olimpikon (Mohamed Aida, Kiss Gergő, Janics Natasa, Gyurta Dani, Igaly Diána), író (Gerlóczy Márton, Réz András, Lázár Ervin, Karinthy Márton), politikus (Göncz Kinga), agykutató (dr. Hámori József), zenész (Yonderboi, Amorf Ördögök, Anima Sound System, Hajós András), de még tibeti miniszterelnök is (Szamdong Rinpocse).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.