Hirdetés

Megjelent a januári PC World!



|

Két teljes verzióval, egy visszatekintő összeállítással, Soundbar-hangrendszerek nagytesztjével, valamint többek között Kindle Fire és Ice Cream Sandwich bemutatóval nyitjuk meg a 2012-es évet.

Hirdetés

Pár napja már benne járunk a 2012-es évben, ami szinte biztosan sok érdekességet, botrányt és emlékezetes hardver- és szoftver-terméket tartogat majd számunkra. De ne rohanjuk ennyire előre, előbb érdemes méltó módon búcsúztatni a mögöttünk hagyott egy esztendőt. Ennek jegyében a PC World januári számában elolvasható a szerkesztőség nagy évértékelője, ahol a 2011-et meghatározó trendek mellett a legjobb termékeket is bemutatjuk. A közönségszavazás eredménye már nem titok, és azt is eláruljuk, hogy a legtöbb esetben a szerkesztőség véleménye bizony eltért a nép ítéletétől.

 



Ezen felül bemutatjuk azt is, hogy milyenek lesznek a jövő processzorai, jellemzően milyen hibákat követnek el a kontár hackerek, valamint hogy a szaporodó alkalmazásboltok milyen hatással lehetnek a szoftverpiacra.

Az elmaradhatatlan tesztekből sincs hiány. Megnéztük egyrészt azt, hogy jelenleg a piacon lévő kompakt blu-ray házimozik, valamint optikai karakterfelismerők közül jelenleg melyik a legjobb vétel. Valamint bemutatjuk a Motorolla új pengetelefonját, a nagy vihart kavart Kindle Fire-t, a Macbook Pro i5 noteszt, a Kaspersky 2012-es védelmét, valamint a HP okosnyomtatóját.

Teljes verziós szoftverünk e hónapban az Ashampoo Burning Studio 2012 multimédiás íróprogram, valamint a Video Booth, amely a webkamerával rendelkező olvasóiknak szerezhet vidám perceket. Sőt e hónapban egy portable csomagot is összeállítottunk, amely mellett azt is megmutatjuk, hogy miként lehet bármilyen szoftvert hordozhatóvá tenni. Nézzük néhány témát a januári kínálatból!

A legbénább hackerek

Az internet tele van okos hackerekkel, akik meglehetősen veszedelmesek, de néha ők is megbotlanak, az amatőr hackerek pedig gyakran bénáznak.

Kompakt Blu-ray házimozik tesztje

Kompakt házimozik tervezésekor a fő cél az, hogy megfelelő minőségű és erejű hangzást érjenek el úgy, hogy ne kelljen a szoba különféle pontjaiba hangszórókat telepíteni és azokat bekábelezni.

Adattitkosítás TrueCrypttel

Kényes adatainkat manapság érdemes gondosan elrejteni, azonban bizonyos helyzetekben még ez sem segíthet, a titkosítással viszont jelentősen megnövelhetjük féltett fájljaink biztonságát.

GIMP FX Foundry tippek

A GIMP az ingyenes szerkesztőkiegészítőkkel könnyedén okosítható. Megnéztük, hogy az FX Foundry milyen eszközöket ad a kezünkbe!

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.