Hirdetés

Megjelent a júliusi PC World!



|

Az elmúlt év a Facebook térnyerésétől volt hangos, pedig mellette sok remek közösségi oldal is létezik. Friss magazinunkban bemutatjuk a feltörekvő szolgáltatásokat, bővebben kielemezzük az itthon elérhető táblagépeket, valamint a Windows 8 esetén a jövőbe is betekintünk. E havi teljes verziós szoftverünk az Ashampoo Red Ex.

Hirdetés

A Facebook kétségtelenül letarolta a közösségi teret, így ma már a Mark Zuckerberg által fémjelzett oldalt tartják "A közösségi oldalnak". Pedig mellette több, napi milliárdos látogatószámmal rendelkező megoldás is létezik, amelyek az Alexa adatai szerint bizony ott szerepelnek a világ 100 leglátogatottabb weboldalai között. Ilyen például a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Twitter, a LinkedIn, a Tumblr és a MySpace. Összeállításunkban teret adunk e szolgáltatásoknak, bemutatva azok előnyeit és hátrányait. Ezzel párhuzamosan mesterfogás cikkünkben megregulázzuk a Facebookot, mivel saját tapasztalataink alapján sok hazai felhasználó elég lazán kezeli a saját személyes adatait.

 



Persze ez csak egy a sok téma közül. Ezen túl két cikkünkben is kiemelten foglalkozunk a Magyarországon elérhető táblagépekkel. Tesztünkben például bemutatjuk az egyszerűbb variánsoktól kezdve egészen a legkomolyabb eszközökig a piac néhány tabletjét. Sőt a nyárra való tekintettel négy vízálló kompakt fényképezőgépet is kipróbáltunk. Mesterfogások rovatukban pedig a reneszánszukat élő animált GIF-eket készítünk, bemutatjuk, hogy miként lehet a legtöbbet kihozni a konzolokból, valamint a külföldi adatroaming veszélyeket is elkerüljük. E havi teljes verziós programunk az Ashampoo Red Ex. Fő témáink közül nézzünk még néhányat részletesebben!

Merőben más lesz a Windows 8

A D9 konferencián a Microsoft elsőként mutatta be a nagyközönség számára a készülő operációs rendszerét. Ez alapján bebizonyosodni látszik, hogy a Windows 7 volt az utolsó hagyományos Windows, a nyolcas verzióval ugyanis egy merőben új PC-s világ köszönthet ránk.

Így védjük az adatainkat!

Napjainkban számos veszélynek van kitéve a számítógépünk, otthoni hálózatunk, a telefonunk és ezáltal az identitásunk. Összegyűjtöttük 10 hasznos tippet, amelyekkel magasabb szintre emelhetjük féltve őrzött adataink védelmét.

Nokia N9 bemutató

Hazánkban is prezentálták a finnek nagy reménységét, a fizikai gomb nélkülire megálmodott N9-t. Ott jártunk, kérdezősködtünk, kicsit körbeszaglásztuk a telefont. Cikkünkben részletesen leírjuk a benyomásainkat.

Adobe CS5.5

A táblagépek diadalmenete az Adobe-t sem hagyta hidegen. A CS5.5 ennek megfelelően főként a mobilplatformokra való összepontosítás, a Photoshop fejlesztőkészletének a megjelenése, valamint a "szoftver mint szolgáltatás" elv alkalmazása miatt maradhat emlékezetes. Négy oldalas tesztünkben bővebben kitárgyaljuk a kreatív programcsomagot részletesen bemutatva annak 6 prominens alkalmazását és azok újdonságait.

További írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.