Hirdetés

Megjelent a júniusi PC World!



|

Friss magazinunkban megmutatjuk, hogy miként lehet digitalizálni az analóg emlékeinket. E mellett nyolc olyan eszközt is összegyűjtöttünk, amelyek kiválóan tudják helyettesíteni az olcsóbb videokamerákat. Teljes verziós szoftverünk pedig az Ashampoo Photo Converter.

Hirdetés

Rövid idő alatt hatalmasat fejlődött a világ: míg 10-15 évvel ezelőtt walkman és discman eszközökön, netán lemezjátszón hallgattuk zenéinket, addigra ma már szinte mindenkinek a zsebében egy mp3-lejátszó lapul. Sőt sokak polcain sorakoznak még a régi bakelit-lemezek, a VHS kazetták és a diaképekkel teli dobozok. Ezek élettartalma azonban véges, így idővel nem árt azokat átmenteni az utókor számára, ami ma már egyet jelent a digitalizálással. Friss számunkban részletesen megvizsgáljuk, hogy miként lehet analóg emlékeinket - zene, film, képek és dokumentumok - digitalizálni, valamint feljavítani a megfakult felvételeket.

 

 



Persze ez csak egy a sok téma közül. Ezen felül összegyűjtöttük a legjobb Microsoft Office-helyetteseket, a videokameraként tökéletesen funkcionáló azon mobileszközöket, amelyek könnyen meglapulnak a zsebünkbe, illetve azon 10 dolgot, amelyet megöltek az okostelefonok. Mesterfogások rovatukban pedig feljavítjuk a Wi-Fi teljesítményét, játszunk egy kicsit Linux alatt és megnézzük, hogyan lehet a legolcsóbban előhívatni a gépünk merevlemezén pihenő képeket. E havi teljes verziós programunk az Ashampoo Photo Converter. Fő témáink közül nézzünk még néhányat részletesebben!

Mire jó az ingyenes tárhely?

A tárhely-szolgáltatások egyik éllovasa a Dropbox, amely nemcsak a fájlok szinkronizálására képes. Több száz külső segédével együtt egy valódi platformról beszélhetünk, amely sokféle igény kielégítésére képes, már ha tudjuk, hogy hogyan kell a szolgáltatást használni…

HD-videofelvételt – mindenképpen!

A YouTube sikere jól illusztrálja, hogy milyen szívesen készítenek és osztanak meg az emberek videofelvételeket, ha nem kell csak emiatt egy nehézkes videokamerát maguknál tartaniuk. Körképünkben olyan modern eszközöket állítottunk csatarendbe, amelyek rendszerint a táskánkban vagy akár a zsebünkben lapulnak, és használatukkal kiváltható egy videokamera vagy fényképezőgép.

Android Honeycomb

Hazánkba is megérkeztek az Android 3.0-t futtató táblagépek, így itt az ideje, hogy megvizsgáljuk a táblákra optimalizált operációs rendszert, amely több területen is szakít a mobilos örökséggel.

Építsünk HTPC-t!

Habár manapság a médialejátszók uralkodnak a piacon, mégis viszonylag sokan építenek házimozi PC-t. Írásunkban összeszedtük a legfontosabb alkatrészeket, illetve néhány hasznos tanácsot HTPC-építőknek!

További írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.