Hirdetés

Megjelent a MagyarOffice 2.0



|

Hirdetés

A program sok fejlesztéssel nő ki versenytársai közül, leginkább a hazai fogyasztók kedvében szeretne járni. Lehetséges, hogy a böngészőháborúk után most az irodákban húzzák meg a frontvonalat? Az alkalmazáscsomag nemcsak egy szövegszerkesztőt, egy táblázatkezelőt, vektorgrafikus rajzolót és adatbáziskezelőt tartalmaz, hanem egy teljes irodai rendszert is: a MinimálLinux operációs rendszert, egy MySQL adatkezelőt, és egy magyar nyelvű Mozilla is a csomag része. Nagy hangsúlyt fektettek a honosított felületre és egyes alkotórészekre: teljes körű súgót, kézikönyvet, böngészőt és egy két és félórás multimédiás útmutatót kapunk - mindezt magyarul.

Az újdonságok között szerepel a gyorsabb és hatékonyabb fájlkezelés, javítottak a program teljesítményén is. Természetesen a verziószám növekedésével nőttek az új komponensek számai is. Találhatunk benne magyar helyesírás- és nyelvhelyesség-ellenőrzőt a Morphologictól, gyorsabb térképes diagramokat, magyar témákban képtárat, szinonima-, valamint angol, holland, német, olasz és francia szótárt. Az Excelre nagyon hasonlító Számolótábla saját fejlesztést is tartalmaz: a Solvernek megfelelő Optimalizáló alkalmazást.



A csomag összeállításánál igyekeztek a legtöbb formátum támogatását beleépíteni, valamint a Professzionális verzióba a fejlesztő kedvű felhasználóknak hoztak létre egy programozói felületet.
Az árakat is közölte a fejlesztő cég:
- Professzionális verzió 30 000 + Áfa
- Standard verzió 22 000 + Áfa
- Kompakt verzió 14 000 + Áfa
A legkisebb csomagban a Vetítő, a térképes diagram, az elválasztó, a nyelvhelyesség-ellenőrző, az idegen nyelv helyesírás-ellenőrzője, az Optimalizáló, a Makrorögzítés és a külső programozhatóság hiányzik, így leginkább otthoni felhasználásra és kisvállalkozások számára ajánlott. Természetesen a Professzionális verzió minden fejlesztést tartalmaz.

További információkat és licencelési lehetőségeket a cég honlapján találunk:
http://www.magyaroffice.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.