Hirdetés

Megjelent a májusi PC World!



|

Májusi számunkban leültettük a modern böngészőket a vádlottak padjára, hogy ítéletet mondhassunk rólunk. Emellett összegyűjtöttük azon tíz bukott találmányt, amelyek akár jók is lehettek volna, illetve azon magyar cégeket, amelyek eséllyel pályáznak a világhírnévre.

Hirdetés

Egy speciális tartalommal ellátott címlappal készültünk ebben a hónapban, amely láthatatlan élmény megtekintéséhez mindössze egy okostelefonra van olvasóiknak szüksége. Hogy pontosan mit rejtettünk el -  részben a nyereményjáték miatt - azt most nem árulnák el, annyit azonban elmondunk, hogy a kiterjesztett valóság alapú megoldás létrehozásában egy startup volt segítségünkre. Utóbbi cég egyébként szerepel azon összeállításunkban is, amelyben a világhírnévre esélyes magyar feltörekvő vállalkozásokat gyűjtöttük össze.

 

 



Májusi számunkban emellett a böngészőkről is lehúzzuk a vizes lepedőt, annak apropóján, hogy szinte minden felhasználónak van valami panasza e alkalmazásokkal kapcsolatban. A tárgyalásunk során némelyiket felmentettük a vádak alól, ám voltak olyan megoldások, amelyeket alaposan elmarasztaltunk. Emellett magazinunkban sorra vesszük a hat legjobb alternatív böngészőt is, amelyekkel érdemes lehet kiváltani a gyárilag telepített szoftvereket. Nagyon sokat tudnánk még írni a jelenlegi lapszámról, ám talán jobb, ha átváltunk távirati stílusba. E havi teljes verziós programunk az Ashampoo Photo Optimizer 3. Fő témáink közül nézzünk még néhányat részletesebben!

10 találmány...ami akár jó is lehetett volna

Az elmúlt évtizedekben rengeteg olyan eszköz készült, amelyek bár nagyon ígéretesek, innovatívak és sokszor a korukat megelőzők voltak, mégis elbuktak. Ezeket szedtük össze egy csokorba.

A mobilplatformok harca

Nem egyszer hallottunk már elkeseredett, késhegyig menő vitát arról, hogy melyik a legjobb mobiltelefon vagy operációs rendszer. Írásunkban megpróbáljuk megkeresni a választ.

Hifi fejhallgatók 20 ezer forint felett

Biztosan sokan vannak, akiknek hely, pénz vagy érdeklődés híján nincs otthon hifirendszerük. Azt azonban már nehezen hisszük, hogy nincs legalább egy fej- vagy fülhallgatójuk sem, amelynek segítségével néha elmenekülhetnek a rohanó világ zajától. Írásunkban olyan darabokat mutatunk be, amelyekkel érdemes „menekülni”.

Akku-punktúra akut problémákra

Összeszedtünk néhány tippet, amelyek segítségével meghosszabbíthatjuk akkumulátorunk működési idejét. 

További írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.