Hirdetés

Megjelent a Microsoft Navision 4.0



|

Hirdetés

0-s verzióját. A Navision felvásárlása óta ez az első olyan verzió, mely egyesíti magában a dán cég ERP hagyományait és a Microsoft fejlesztői kompetenciáját.

A Microsoft Navision 4.0 a korábbi verziókhoz képest egyszerűbb kezelhetőséget, az üzleti információk jobb áttekintését és könnyebb elérését, a pénzügyi műveletek nagyobb felügyeletét teszi lehetővé, szorosabb integrációt tesz biztosítva a Microsoft többi alkalmazásával és technológiáival.

A döntéstámogatás és elemzéskészítés terén a megoldás üzleti analitikai funkciója - előre definiált üzleti mutatói, valamint egyszerűen összerakható elemzései révén - gyors betekintést gyújt a vállalat működésébe. Segítségével értékesítési és beszerzési terv is készíthető, melyek az elemzési folyamatok során egyszerűen összevethetők a tényadatokkal.

A rendszer gyártástámogató modulja is erőteljes fejlesztésen esett át. Új eszközöket kínál mind az egyszerű összeszerelés, mind pedig az összetett gyártási folyamatok támogatására. A grafikus GANTT-chart alapú erőforrás-tervezés például különösen hatékony eszköz a kapacitások, rendelések gyors áttekintésére és átütemezésére.

A bevezetést és a felhasználást egyszerűbbé teszi, hogy a Navision 4.0 a Microsoft Office Outlook kezelőfelületével megegyező megjelenést kapott, amely a felhasználó igényei szerint egyszerűen testreszabható. Az új rendszer az eddigieknél nagyobb integrációt valósít meg a Microsoft más alkalmazásaival és technológiáival. Az üzleti analitika erősen épít az SQL szerver funkcióira és a Microsoft Office Excel pivot tábla adta elemzési lehetőségekre, a CRM funkciók pedig mélyen integrálhatók a Microsoft Office Outlook és ezen keresztül a mobil eszközök névjegykártyák, feladatok és naptár funkcióival.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.