Hirdetés

Megjelent a SurfControl E-mail Filter 5.0

|

Hirdetés

A termék minden eddiginél alaposabb SPAM-védelmet kínál, többek között a DHA-támadások ellen is. A DHA a spammerek azon legújabb technikája, amivel a későbbi áldozatok e-mail címeit gyűjtik össze. SPAM-védelemre ezen felül digitális lenyomatokat, heurisztikát, neurális hálózatokon alapuló mesterséges intelligenciát és úgynevezett LexiRules technológiát is alkalmaz, tovább erősítve ezzel vezető pozícióját.

A digitális lenyomatok konkrét SPAMeket és egyéb szemét e-maileket tartalmaznak, és az adatbázis naponta 10.000 SPAMmel bővül. Csak a digitális lenyomatok használatával 0% hamis riasztás (false positive) arány érhető el. A heurisztika több, mint 1000 tulajdonság szerint vizsgálja, hogy az adott e-mail mennyire valószínűen kéretlen levélszemét. A LexiRules segítségével Boole-féle elemzések végezhetők az e-maileken, míg a mesterséges intelligencia úgynevezett adaptív gondolkodási technológiát alkalmaz a SPAM-ek jellegzetességeinek felderítéséhez. Ez utóbbi elsősorban a két leggyakoribb SPAM-típusra, a felnőtt tartalmú és szerencsejáték-SPAMek felismerésére lett optimalizálva. A SPAMnek felismert üzenetek ezután izolálhatók, és a felhasználók naponta értesíthetőek az aznap érkezett SPAM-jeikről.

A világ piacvezető tartalomszűrő vállalata ezen felül URL-kategórialistáját is mellékeli az E-mail Filterhez, aminek segítségével a spyware-ekre, phishing oldalakra, illetve egyéb káros tartalmakra (hacker-, rasszista-, szerencsejáték-oldalak, stb.) mutató linkeket tartalmazó e-mailek a többitől külön kezelhetőek. A VLA mesterséges intelligens tanuló modult is továbbfejlesztették, így a bizalmas információk kiszivárgásának megakadályozása még pontosabban oldható meg a SurfControl E-mail Filter segítségével.

Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.