Hirdetés

Megjelent a Trend Micro OfficeScan 7.0



|

Hirdetés

Az új verzió továbbfejlesztett, integrált kliens- és szerverbiztonsági megoldást kínál. Emelt színtű védelmével (például a vírus-, és a kémprogram-védelem területén), ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal, felügyeleti megoldásokkal, és a házirendek betartásával biztosítja a vállalati erőforrások folyamatos elérhetőségét és hatékonyságát.

A termék az erőforrások lehető legkisebb mértékű felhasználásával ok felhasználásával védi a hálózati végpontokat - például a munkaállomásokat, laptopokat és hálózati szervereket - a különböző támadásoktól. A vállalati munkaállomásokat ma számos számítógépes fenyegetés veszélyezteti, többek között vírusok, hálózati férgek és az utóbbi időkben egyre több kémprogram is. Az internet előnyeinek egyre átfogóbb kihasználása, a kliensek közötti kapcsolatok, a fájl- és alkalmazásszerverek valamint a kliens eszközök megnövekedett mobilitása további feladatokat ró a biztonsági rendszergazdákra, akik a hálózat több területén felelnek a védelem fenntartásához szükséges frissítésekért és a kliensek biztonságáért.

Az OfficeScan skálázható keretrendszere lehetővé teszi egyéni felhasználók vagy csoportok testreszabott házirendjének kialakítását, valamint együttműködést biztosít a Trend Micro többi biztonsági termékével és szolgáltatásával. A választható Kárelhárítási Szolgáltatások (Damage Cleanup Services) úgy kerültek kialakításra, hogy a rendszergazda közbelépése nélkül automatikusan eltávolítják a támadások nyomait és visszaállítják az ügyfelek és a szerverek fertőzöttség előtti állapotát, így jelentősen csökken a felügyeleti és a teljes birtoklási költség.

A továbbfejlesztett kémprogram-blokkoló képességek felismerik és leállítják a nem kívánt kémprogramokat, reklámokat, távoli elérésű eszközöket, tárcsázókat, viccprogramokat és jelszófeltörő alkalmazásokat. Az IDC szerint az összes számítógép 67%-án fut valamilyen kémprogram. Néhány fertőzött számítógépen több száz ilyen program található.

Az OfficeScan 7.0-s verzió a Cisco Systems Network Admission Control (NAC) programjának részét képező Cisco Trust Agent technológiával is együttműködik, ezáltal segítséget nyújt a biztonsági házirend betartatásában és véd a vírusok és férgek ellen. A termék kompatibilis a 32- és 64-bites Windows szerverekkel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.