Hirdetés

Megjelent a Tualatin Pentium III



|

Hirdetés

Az új, 130 nm-es eljárással készülő processzorok elsősorban a mobil gépekben hoznak jelentős újítást, bár az órajel további növelésének lehetősége, valamint a lecsökkent gyártási költségek az asztali- és szerverrendszerekben is előnyt jelentenek. Az új Pentium III-M mobil processzorok 866 és 933 MHz-es, valamint 1 és 1,13 GHz-es órajellel kerülnek forgalomba. Az 1,13 GHz-es rendszerek az Intel szerint az alkalmazástól függően 25-45%-os pluszteljesítményt rejtenek a korábbi leggyorsabb, 1 GHz-es mobil Pentium III CPU-n alapuló notebookokhoz képest. Az új mobil Pentium III-M ráadásul kevesebbet fogyaszt elődeinél, ami hosszabb üzemidőt tesz lehetővé az akkumulátorok újratöltése nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.