Hirdetés

Megjelent az AMD XP 2600+ processzor



|

Hirdetés

Az AMD elsősorban olyan vállalatokat céloz meg processzorával, ahol a számítási teljesítmény a termelékenységet szolgálja, mint például olaj-, gázkutatások, web-szolgáltatók vagy animációs stúdiók. A JAK Films műhelyeiben Athlon MP processzoros grafikai erőműveket használnak, és használtak a Star Wars trilógia sztorijának vizuális modellezéséhez.


Kiemelt szolgáltatásai között szerepel a Smart MP technológia, QuantiSpeed architektúra és a 3DNow! Professional technológia. Socket A foglalattal kompatibilis, és a DDR memóriákat támogatja. A gyártási technológia 0,13 mikronos réz alapú, a chipek az AMD drezdai Fab 30 nevű gyárában készülnek.

A gyártó szerint világszerte 49 rendszerépítő cégtől máris elérhető lesz a processzor. Az ára 273 USD lesz, ezres kiszerelésben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.