Hirdetés

Megjelent az áprilisi PC World!



|

Áprilisi számunkban utánajárunk, hogy miként lehet lekapcsolni az internetet. Összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tudni az iPad 2-ről. Emellett egy teljes verziós Ashampoo Registry Cleaner szoftverrel és egy Rapidshare kuponnal is kedveskedünk olvasóinknak.

Hirdetés

Márciusi - a legnagyobb PC-s veszélyekre fókuszáló - lapszámunk után egy kicsit tovább ütjük a vasat, mivel a líbiai és az egyiptomi események bebizonyították, hogy egy ország képes megbénítani állampolgárai számár a világháló elérését. Habár hazánkban hasonló korlátozásnak kicsi a veszélye, megvizsgáltuk, hogy elméleti szinte miként lehetne megbénítani az internet elérését, és ha ez bekövetkezne, akkor hogyan lehet kikerülni a blokádot.

 

 



Ezen túl az áprilisi lapszámunkban megvizsgáljuk tüzetesebben az Internet Explorer 9-et, az iPad 2-öt; megnézzük, hogy jelenleg milyen olcsó és mégis jó notebookok vannak a piacon; mesterfogás rovatunkban pedig kitakarítjuk a Windowst, és folytatva Google Apps sorozatunkat, 21 hasznos Google Dokumentumok tippel is szolgálunk. E havi teljes verziós programunk az Ashampoo Registry Cleaner. Fő témáink közül nézzünk néhányat részletesebben!

CeBIT 2011

Soha nem látott noteszgép-generáció, brutális és ígéretes hardverek, felhők, de nem árt egy kis 3D sem – ha van hozzá szemüvegünk. Nem volt hiány optimizmusban, ráadásul beszámolhatunk magyar díjazottakról is CeBIT-összefoglalónkban.

Olcsók és jók: megfizethető notebookok

Manapság, aki új számítógép vásárlása mellett dönt, az esetek nagy részében már nem az asztali variánsokat, hanem az átlagfelhasználók számára sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb noteszgépeket kutatja fel. Tesztünkben a hazánkban legnépszerűbb árkategóriából válogattunk.

Bevezető a Far Manager használatába

Egy igazi profi, ám mára már ingyenes Norton Commander-klón legújabb verzióját szeretnénk most bemutatni olvasóinknak. A program igazán „jó családból” származik, így érdemes megismerkednünk vele!

iPad2 bemutató

Még a hivatalos premier előtt tüzetesebben megnéztük az Apple iPad2 készüléket, amely erős hardverével és vékonyságával alaposan feladja a leckét a többi táblagép-gyártónak.

További írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.