Hirdetés

Megjelent az augusztusi PC World!



|

Friss lapszámunkban megnézzük, hogy miként tehetünk szerint 100 GB ingyen tárhelyre. Kiemelten foglalkozunk a szaporodó IT-biztonsági incidensekkel. Hardveres tippekkel gyorsítjuk fel a gépeket, valamint összegyűjtjük a legjobb megfizethető multifunkciós lézereket is. E havi teljes verziós szoftverünk az Ashampoo Undeleter.

Hirdetés

Tárhelyből általában soha nincs elég, emiatt időnként szükség lehet egy kis pluszra. A felhő szolgáltatások segítségünkre lehetnek, amelyekkel könnyedén szert tehetünk 60, 100 vagy akár 200 GB extra tárterületre is. E megoldásokkal korábban már részletenként foglalkoztunk, most azonban kiválogattuk a legjobbakat, hogy kiderüljön, melyiket érdemes használni. Vajon az Amazon, a Dropbox, a Microsoft, a Google, a Mimedia, a Syncplicity és a Wuala megoldása közül melyik kerül ki győztesen? Cikkünkből kiderül.

 



Ez csak egy téma a sok közül. Ezen felül kiemelten foglalkozunk a szaporodó IT-biztonsági incidensekkel, megnézve azt, hogy vajon veszélyesebb világban élünk-e, mint egy éve. Fókusztesztünkben otthonra, vagy kis irodába keressünk olyan többfunkciós fekete-fehér lézernyomtatókat, amelyek megfizethető költségekkel dolgoznak. Persze a nélkülözhetetlen tippek sem maradhatnak el: bemutatjuk, hogy miként tuningolhatjuk a gépünket, valamint a Kindle olvasónkat és Notepad++-t; a közeledő nemzeti ünnepünkre tekintettel pedig elmondjuk, hogyan kell fotózni a tűzijátékot. E havi teljes verziós programunk az Ashampoo Undeleter. Fő témáink közül nézzünk néhányat részletesebben!

Hardveres tippek-trükkök

Összeszedtünk néhány javaslatot, amelyekkel a számítógépünktől az okostelefonunkig mindent megbütykölhetünk az extra teljesítmény vagy a rejtett szolgáltatások előhozásának érdekében.

Felnőttek a hackersrácok

Szinte naponta érkeznek a hírek az adatszivárgásokról, így úgy tűnhet, veszélyesebb világban élünk, mint egy éve. Bár hazánk nem hangos a biztonsági incidensektől, ám ez nem jelenti azt, hogy egy nyugodt sziget lennénk. 

Takarékos otthoni lézerek

Telített feketék, erőteljes kontraszt, éles kontúrok és vízálló festék – a lézernyomtatók előnyei közül ezek a legjellemzőbbek, de nem mindegy, hogy milyen befektetéssel és költségekkel juthatunk hozzájuk. Összeállításunkban otthonra vagy kis irodákba keresünk olyan többfunkciós fekete-fehér lézernyomtatókat, amelyek megfizethető költségekkel dolgoznak.

Fotózzunk tűzijátékot!

A tisztavatáson alakzatban álló, fehér kesztyűs hadnagyok, vagy a katonazenekarok rézfúvósain megcsillanó napfény kitűnő képekre ad lehetőséget. Mégis a legtöbben az este kilenc órát várják a fényképezőgépükkel, mert a tűzijátékot szeretnék lefotózni.

További írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.