Hirdetés

Megjelent az MPP Desktop 3.3



|

A levélszűrő új változata már a Thuderbirddel is együttműködik.

Hirdetés

A magyar fejlesztésű MPP Desktop levélszemét-szűrő új kiadása már támogatja a Mozilla népszerű, nyílt forráskódú Thunderbird levelezőkliensét az eddig kezelt Outlook és Outlook Express változatok mellett.
A korábbi levelezőkliensek támogatása is javult, így az új MPP Desktop már a postafiókok elküldött üzeneteinek címzettjeit is automatikusan fehérlistára helyezi. Ez jól kiegészíti az eddigi automatikusan tanuló fehérlista mechanizmust, így ha már a felhasználó egy címzettnek küldött üzenetet, a tőle érkező levelek nem kerülnek spamszűrésre.
Az MPP Desktop új kiadása egy automatikus szoftverfrissítő modult is tartalmaz, ami gördülékenyebbé teszi a jövőbeni kiadásokra történő frissítést - a fejlesztők igérete szerint hamarosan szükség is lesz rá.
A szoftver legfrissebb változata letöltési oldalunkon elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.