Hirdetés

Megjelent az Office 2003



|

Hirdetés

A helyszínen jelenlévő Bill Gates arról beszélt, a Microsoft eddigi történetében még soha nem indítottak útra ennyi terméket ugyanazon a napon.

Az Office 2003 alkalmazások heteken belül több forrásból is beszerezhetőek lesznek, beleértve az előfizetőket, a nagykereskedőket és a cég fejlesztői hálózatát. „Ez az első nagyobb szoftver megjelenési hullám három éve, mióta én vagyok a cég fő szoftver fejlesztője.” – mondta Bill Gates a premieren. Az együttműködés a legfőbb jellemzője az Office 2003-nak. Az olyan új termékek mint az InfoPath információ menedzser, lehetővé teszik a mélyebb kapcsolatot a létező Office alkalmazásokkal, és a Microsoft back-end szerver szoftvereivel. Ráadásul az újítás még hatásosabb és biztonságosabb információ megosztást tesz lehetővé. Az alap csomag nem tartalmazza az Office 2003 összes alkotóelemét.

Néhány alkalmazás, mint pl. az InfoPath csak az Enterprise Edition-ben lesz megtalálható, a OneNote jegyzetkészítőt pedig különálló termékként hozzák forgalomba. A Microsoft weblapján minden új szoftvercsomagról részletes információt találni, árakkal és fotókkal. Bill Gates beszédében felvázolta az új szoftver együttműködő képességeiből adódó előnyeit, majd a SharePoint Portal lehetőségeivel demonstrálta a dolgot, amely segítségével számos dokumentumot linkelhetünk össze ugyanazon időben. Beszélt továbbá az XML és a web-es szabványok jelentőségéről, amelyek elengedhetetlenek a Office 2003 adategyesítő képességéhez. Külön kiemelte az Outlook-ot, mint elmondta ezen az Office alkalmazáson változtattak a legtöbbet. A cég képviselői úgy gondolják ez alkalommal nagyobb szerencséjük lesz mint korábban az Office XP-vel, és az új termék jóval gyorsabban terjed el majd világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.