Hirdetés

Megjelent az októberi PC World!



|

A megújult magazinunkban kivesézzük a Windows 8-at, kiégetjük első Blu-ray lemezünket, valamint ingyen telefonálunk. Ebben a hónapban ráadásul két értékes teljes verziós programmal is kedveskedünk olvasóiknak.

Hirdetés

A Microsoft szeptemberben végre megmutatta kétarcú operációs rendszerét, a Windows 8-at. Az eddigi visszajelzések meglehetősen vegyesek. Valakik magasztalják, mások a pokolba kínálják az új Metro felületet. A redmondi szoftvercég által forradalminak ítélt platformot mi is megvizsgáljuk, hogy ítéletet mondjuk felette. Emellett friss magazinunkban egy kicsit az adójogszabályokban is elmélyedünk, megnézve azt, hogy vajon egy aukciós portálon folyamatosan értékesítő kisgyerekes anyuka számíthat-e adóbírságra, ha tevékenységét nem jelzi a NAV felé. A válasz nem egyértelmű.

 

 



NAS-nagytesztünkben a piac hét legjobb még megfizethető kétrekeszes RAID1 hálózati tárolóját vettük alaposan szemügyre, hogy kiderüljön: melyik a legjobb közülük. Szeptemberben indult Macworld rovatunkban emellett kipróbáltuk a Mac Minit, az AR. Drome propelleres repülő eszközét, valamint az iPod 10 évére is visszatekintünk.

Októberben mindezen felül értékes szoftvercsomagot adunk át olvasóiknak, akik így több 10 ezer forint értékű pakkhoz juthatnak hozzá. Az IObit Advanced System Care PRO 4 egy teljes értékű karbantartó csomag, amellyel megőrizhetjük rendszerünk frissességét. A Xara Xtreme 5 pedig egy kiválóan használható professzionális vektorgrafikus alkalmazás, amely számos illusztrációs feladat elvégzésére alkalmas. Akár egy komplett honlapot is megtervezhetünk vele. A FineReader 11 PC World számára készült egyedi próbaverziója pedig már csak hab a tortán.

 


Kiemelt témáink:

Útelágazáshoz ért a Windows 8

A Microsoft mostohasorba taszította az ablakokat, hogy helyet csináljon a modern csempéknek. Ettől függetlenül a Windows név nem került a kukába, ami annak is köszönhető, hogy óvatos duhaj volt a fejlesztője.

Mibe kerül az első Blu-ray lemezem?

Merjünk kicsiben gondolkozni! Ha úgy döntünk, hogy a nagy képernyős tévéhez Blu-ray családi albumok dukálnak, akkor nem feltétlenül szeretnénk lehetetlent. Sorra vesszük a kellékeket.

NAS-nagyteszt

A még megfizethető kétrekeszes RAID 1 hálózati tárolókat vettük alaposabban szemügyre az otthoni-kisirodai árkategóriában.

Telefonáljunk ingyen!

Nehéz időket élünk. Az adók csak szaporodnak, a hitelek nyomása egyre csak nő, így minden apró megtakarítás fontossá válik. A telefonhívások terén különösen könnyű spórolni, amihez elegendő, ha még tárcsázás előtt gondolkodunk egy kicsit.

Mac mini teszt

Megjelent az új Mac mini, a Macworld pedig azon szerencsések közt lehetett, akik az elsők között kaptak egy tesztkészüléket az i5-ös processzorral szerelt aluminium ékszerdobozból.


Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.