Hirdetés

Megjelent az új Presario 800



|

Hirdetés

A cég az új hordozható PC-ket elsősorban üzleti felhasználóknak fejlesztette ki. A laptop ennek megfelelően 700 MHz-es Pentium III processzort, 128 MB PC100-as SDRAM-ot, 20 GB-os merevlemezt, 56 Kbps-es V.90 PCI modemet, valamint 12.1 colos TFT LCD színes kijelzőt tartalmaz. A számítógép alapkiépítésben 1799 dollárba (540000 Ft) kerül, de az opcionálisan válsztható eszközök, a CD-ROM, CD-RW, vagy DVD-ROM meghajtó, valamint a vezetéknélküli internetes csomag ára ebben nincs benne. A Compaq iPaqnet Mobile Internet Solution elnevezésű csomagja 128 Kbps sebességű drótnélküli internet-elérést biztosít 13 amerikai nagyvárosban 299 dolláros előfizetés, valamint 74.95 dolláros havidíjért. A Presario 800 hamarosan kapható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.