Hirdetés

Megjelent és letölthető a 13. PC Studio adás



|

Hirdetés


Ember tervez, időjárás végez! Hiába szerettünk volna mi nyár lévén szép felvételeket készíteni a szabadban, ha a természet éppen október emulációt futtatott önmagán. Viszont mit sem tántorított minket a pocsék idő abban, hogy bemutassuk a Microsoft Virtual PC 2004-et. Ez a program gép a gépben, mely lehetővé teszi, hogy Windows XP Professional, vagy Windows 2000 Professional alatt létrehozott virtuális gépen más, nem csak Microsoft előállította (!) operációs rendszereket futtassunk. Igyekszünk töviről-hegyire bemutatni, hogy mindez hogyan és miként lehetséges.




A SanDisk feltalálta a „végtelen kapacitású” MP3 játszót, lévén Cruzer Micro névre hallgató USB-s memóriakulcsaihoz készített egy kabátkát. Az MP3 Companion-t egyszerű kezelni, kitűnő háttérvilágított kijelzője van, mely meglepően hasonlít egy másik, nem kevésbé neves cég termékeiről ismerősre. Az IT cégek nagy, titkos összesküvéséről igyekszünk lerántani a leplet.



Az egyre népszerűbb, WiFi zsinórnélküli hálózatokkal csupán egy baj van! Nem lehet őket látni, ezért fogalmunk sincs arról, hogyha egy ilyennel lefedett területre tévedünk. A Kensington WiFi szimatoló kulcstartójával mindez többé már nem gond.



Két MP3 játszó egy műsorban? Igen! Az Apple iPod mini azon túl, hogy csinos zenedoboz, még sok-sok minden más is egyben. Hogy mit is tud pontosan az kiderül történelmi jelentőségű blokkunkból, hiszen a PC Studio fennállása óta ez az első Apple – mely mint tudjuk a PC-k ős ellenlábasa – termék, melyet bemutatunk.



Ismét jelentkezik GameStar rovatunk, melyben régi ismerősünk, a debreceni illetőségű Invictus – az örökbecsű 1nsane készítőinek – új, nagyon látványos autós játékát mutatja be testvérlapunk gárdája. A Cross Racing Championship előzetes képeit látva megjósolhatjuk, hogy a PC-s autós játékok között igencsak magasra kerül majd a játék piacra dobásával a léc!



Retro rovatunkat teljesen újra gondoltuk, lévén eddig elkövettük azt a hibát, hogy feltételeztük, hogy mindenki tudja mi fán termett egy Sinclair vagy Commodore gép. Nos, be kellett látnunk, hogy ez nincs így jól, ezért most töviről-hegyire bemutatjuk az egyik legismertebb klasszikust, a Sinclair ZX Spectrumot 1982-ből.



Hardver rovatunkban a Logitech egyik legújabb zsinórnélküli egér és billentyű duóját vesszük közelebbről is szemügyre.



Legfrissebb adásunk a PC Studio Webtár alól érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.