Hirdetés

Megjelent és letölthető a 14. PC Studio adás



|

Hirdetés

A különszámban közelebbről is megismerkedhetnek a PC World legénységével, bemutatjuk a technikai stábunk tagjait, felvonultatjuk technikai arzenálunkat és felvillantjuk a PC Studio elmúl évének legemlékezetesebb pillanatait! Mindezek tetejébe egy eddig még nem publikált anyaggal is jelentkezünk.




Természetesen a különszámunk mellett a szokásos műsorral is jelentkezünk. Világpremier a PC Studioban! Spányik Balázs, egérkritikusunk bemutatja a Logitech forradalmian új optikai egerét az MX1000-et és annak kistestvérét a Cordless Click! Plus-t.



Régi köntös, új szív: régi kedvencünk az iNote Light notebook új, Centrino bázisú változatát Samu József mutatja be. Mintha pont ehhez a géphez találták volna ki a Kensington univerzális dokkoló állomását, melyet szintén közelebbről is szemügyre veszünk.



Earthquake? World Cyber Games? Mindkettő! Eltelt egy év, így újra megrendezésre került Magyarország legnagyobb hálózatos játékeseménye, melyről természetesen tudósítunk.






A PC Studio kezdetei óta szerettünk volna „csináld magad” jellegű anyagokat bemutatni. Most gépépítésbe fogunk. Bányai „Barebone” György és Samu József kollégáink bemutatják a gépépítési trükkjeiket és a bevált fogásokat.



MMS nyomtatás közvetlenül multimédiás telefonról, Bluetooth kapcsolaton keresztül! A főszerepben szakértőink Hidegkúti Gergely, Egri Imre és Foltos Zsiráf! No és persze a HP PhotoSmart 300-as sorozatú fényképnyomtatója.



Ismét retro és ezúttal egy igazi ritkaság a képernyőn. A Cambridge Computers Z88-at, szerető gazdája, Képes Gábor mutatja be a PC Studio nézőinek.



Legfrissebb adásunk a PC Studio Webtár alól érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.