Hirdetés

Megjelent és letölthető a 16. PC Studio adás



|

Hirdetés

December ide, vagy oda, az év utolsó PC Studio-jában nem lesznek hópelyhek, fenyőfák és piros orrú Télapók, csak a jól megszokott témákkal jelentkezünk!

Témáink részletesen:




Tószegi Szabolcs magára öltötte a halálfejes pulóvert, így stílszerűen öltözött fel a DVD Shrink 3.2 bemutatásához, melyről elképzelésünk sincs, hogy milyen legális alkalmazása lehet.




Samu József ügyes kis kiegészítőt talált egy külföldi nagyáruházban, mely eszményi lehet számítógépünk és közvetlen környezetének a tisztántartásához. A porszívó nem jár hozzá!




Mi köze egymáshoz az AC Milán focicsapatának és az ASUS-nak? Samu József kollégánk a titkos összefonódások mélyére hatol. Hajrá piros-feketék!




Egri Imre kollégánk nem tudja leküzdeni képbeolvasási kényszerét és a Genius apró lapolvasója segítségével éli ki szenvedélyét, mely akár notebooktáskánkban is elfér.




Bányai „Barebone” György kollégánk szerint kell egy ház – ha nem is az óceán partján –, mindenképpen valami olyan, mely illeszkedik környezetébe. Jelen esetben fából!




Spányik Balázs és Samu József megmutatja, hogy hogyan kell Windows XP alatt egyszerűen hálózatot építeni, ha vitás ügyeinket szeretnénk némi hálózatos játék keretében rendezni.




Hidegkúti Gergely és Egri Imre szakértőink megmutatják, hogy mi a különbség egy otthoni és egy professzionális, nagyformátumú színes nyomtató között. Foltos Zsiráf visszatér!




Retro rovatunkban Csizmazia István [Rambo] kollégánk a világ legnagyobb számban eladott, nyolcbites számítógépét, a Commodore 64-est mutatja be.

Legfrissebb adásunk a PC Studio Webtár alól érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.