Hirdetés

Megjelent és letölthető a 17. PC Studio adás



|

Hirdetés

2005 első PC Studio-ja több szempontból is rendhagyó! Egyrészt hosszabb, mint valaha – ez alkalommal több, mint 44 perces –, másrészt több új szereplő is debütál! Elbűvölő házigazdával erősítünk, a kamera másik oldalára engedjük játékszakértő operatőrünket, illetve újabb vendég segítségével nosztalgiázunk. A holnapi naptól induló nyereményjátékunkban ezúttal Logitech egerekkel lehetnek gazdagabbak a szerencsések!

Témáink részletesen:




Szoftver rovatunkban Spányik Balázs és Tószegi Szabolcs ismerteti a minden digitális fényképezőgép tulajdonos számára hasznos Adobe Photoshop Elements 3.0-mat.





Lelkes kvartettünk – Athos, Porthos, Aramis és Kuka – szörfözni ment és a www.honfoglalo.hu-n kötött ki, ami egy „őrülten jó játék”.





GameStar rovatunkban Szeri „Few” István – kitűnő operatőrünk – aki régi motoros, addikt FPS játékos, a több szempontból is korszakalkotó Half-Life2-őt mutatja be.





Egri Imre kollégánk harctéri körülmények között teszteli és mutatja be a Trust, digitális fényképezőgéppel egybeépített binokuláris távcsövét.





Spányik Balázs egy nemi identitászavarral küzdő – doromboló – ámde annál ügyesebb és csinosabb notebook egeret vett közelebbről is szemügyre.





Bányai „Berbone” György kollégánk egy felettébb szokatlan megjelenésű eszközt tesztelt a Samsungtól, mely egyben digitális fényképezőgép és Mini-DV kamera.





A Bluetooth az a technológia, mellyel a PC World stábját a világból is ki lehetett üldözni a múltban. De a Windows XP második szervizcsomagjával szerzett tapasztalatainkról Samu József számol be.





Tanítható távirányítót, mindenki tud gyártani! De olyat, mely csak mérsékelten cincálja szét az idegeinket, csak a Logitech!





Retro rovatunkban Bognár Ákos és Dragon György nosztalgiáznak fiatalkori szerelmük, a Commodore Amiga kapcsán.


Legfrissebb adásunk a PC Studio Webtár alól érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.