Hirdetés

Megjelent és letölthető a 18. PC Studio adás



|

Hirdetés

Témáink részletesen:




Ha valaki szeretné kipróbálni, hogy milyen grafitiművész válna belőle, de nem szeretné elcsúfítani a környéket, akkor megtaláltuk a neki való internetoldalt. Virtuális sprayt szegezz!





GameStar rovatunkat eltérítették a vad karibi kalózok, hogy Sid Meier, időtlen C64-es klasszikusának, PC-s feldolgozását tárják Önök elé. Pirates! – nem csak retrománoknak!





Találós kérdés: Commodore, de nem számítógép! Mi az? Hihetetlen, de MP3 játszó! Nomen est omen? Házi Commodore szakértőnk alapos vizsgálatnak vetette alá a legújabb PET-et.





Úgy tűnik, megtaláltuk a VHS utódját! Úgy fest, hogy a DVD felvevők kezdenek a megfizethető árkategóriába kerülni. Reméljük a Yamada fecskéje meghozza a nyarat.





Szépséges, elegáns és drága. A világ legszebb PC-s billentyűzetének új változatát mutatta be a Logitech. Nem haboztunk a kákán is keresni a csomót. Vajon sikerült megtalálnunk?





Öreg szoftver nem vén szoftver! A Norton Ghost és a Drive Image egy-egy régebbi változatát eresztettük ringbe, azt vizsgálandó, hogy melyik a gyorsabb és a jobban használható.





Kávét még nem főznek, de ezen kívül szinte mindent tudnak a Nokia legújabb okos telefonjai. A 7710 és a 9300 Kommunikátor képességeivel próbál lenyűgözni minket. Sikerrel?





"Vigyázó szemeteket keletre vessétek!" - torzíthatnánk el az örökbecsű mondást. Apró, elegáns noteszgép a Gigabyte-tól, felvértezve mindennel hogy megszégyenítse a legnevesebb gyártókat.





"Aminek csak egy gomb van az egerén és alma a jele!" – nagyjából ennyit tud a legtöbb PC tulajdonos az Apple gépeiről. A legszebbik iMac G5 segítségével igyekszünk betekinteni a Macintosh világába.




Ha már a legújabb Macintosh-t bemutattuk, akkor tekintsünk vissza a múltba is! A legszexibb kompakt Apple gépeket sorakoztattuk fel, hogy láttassuk, hogy a szépséges apró számítógép nem mai találmány.


Legfrissebb adásunk a PC Studio Webtár alól érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.