Hirdetés

Megnyílt a harmadik Acer márkabolt



|

Miskolc és Soroksár után Dunakeszin is megnyílt az Acer prémium üzlete.

Hirdetés

Az Acer még 2008-ban indította útjára az első magyarországi márkaboltját Miskolcon, majd a másodikat Budapesten, azóta pedig már a harmadik üzlet is megnyitott a Dunakeszi Auchan üzletsoron. Az AcerShop prémium üzletei – hasonlóan az Apple márkaboltjaihoz – már a kezdetektől egységes arculatot kaptak, ami most az új Dunakeszi boltnál nyerte el a végleges formáját. Szalay Balázs, az Acer marketing menedzsere szerint az első két shop is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ezért látták indokoltnak egy újabb elindítását.

Hirdetés

Az Acer hazai képviselői szerint a hasonló márkaboltok nagy előnyben vannak a hagyományos viszonteladókkal szemben, mivel az érdeklődő itt a teljes termékpalettát kipróbálhatja, és össze is vetheti egymással a különféle laptopokat és táblagépeket. Az Acer külön oktatási program keretében képzi ki az eladóit, így releváns szakmai segítséget tudnak nyújtani a boltba betérő érdeklődők számára.

Lapunk megtudta, hogy az Acer már tervezi a negyedik márkabolt megnyitását is, ami szintén Budapest agglomerációjában valósulna meg, de konkrét tervekről egyelőre még nincsek publikus információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.