Hirdetés

Megnyílt a PC World Shop!



|

Hirdetés

Természetesen mindezt egyedül nem lettünk volna képesek véghez vinni - a SzoftverNet webáruház azonban készséggel segített, így talán Magyarország legszélesebb kínálata érhető el a PC World Shopban!
A termékkínálatot folymatosan bővítjük, ezért ha nem találja meg a keresett programot oldalainkon, írjon a shop@pcworld.hu e-mailcímre - igyekszünk teljesíteni kívánságát. Hamarosan olyan akciókat is talál, amelyek csakis a PC World olvasói számára érhetők el. Továbbá előfizethet lapunkra és pótolhatja a gyűjteményéből hiányzó régebbi számokat.

A vásárlás roppant egyszerű: a baloldali menüből kiválasztja a kívánt kategóriát (néhány termékcsoport esetében további alkategóriákat is talál), beteszi a kedvére való terméket a kosárba (akár többet is, a kosár tartalma baloldalt, a kategóriák alatt mindig nyomon követhető), végül rákattint a "MEGRENDELÉS" feliratú gombra és megadja adatait. A Shop munkatársai hamarosan telefonon felkeresik, hogy egyeztessék a házhozszállítás részleteit.

Lépjen be, nézzen körül!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.