Hirdetés

Megoszlanak a vélemények az IBM Pixie Dust körül



|

Hirdetés

A technológia, amellyel az IBM szerint akár 400 GB-os asztali meghajtók is készíthetőek, már megtalálható a társaság legújabb Travelstar merevlemezeiben. Számos elemző, szakember, valamint a konkurens gyártók véleménye szerint a Pixie Dust jelentőségét eltúlozta az IBM, egyesek szerint a jelenleginél nagyobb merevlemez-kapacitásra nincs is szükség. Az IBM-konkurens merevlemez-gyártók a Pixie Dust helyett más utakat keresnek a kapacitás további növelését megakadályozó problémák kiküszöbölésére. Egyes elemzők szerint a technológia alkalmazása felesleges a PC-k körében, de az apró kéziszámítógépek adattárolóiban nagy jövője lehetne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.