Hirdetés

Mégsem Elop váltaná Ballmert a Microsoft élén



|

Az igazgatótanács szívesebben látná a Ford ügyvezetőjét, Alan Mulallyt.

Hirdetés

Egy ideje már húzódik Steve Ballmer lehetséges utódjának az ügye, azonban a történet még mindig nem ért a végéhez. Az utóbbi hetekben a legfőbb esélyesnek a Nokia vezérét, Stephen Elopot tartották, a jól értesültek nagy része pedig már be is ültette őt a vezetői székbe. Később felröppent egy másik pletyka, ami szerint néhány évig közbeiktatnak egy belsős embert, hogy aztán Elop kedvezőbb körülmények mellett adhassa el az Xboxot és a Binget. 

Hirdetés

A Bloomberg mostani jelentése alapján viszont a Microsoft igazgatótanácsa mégis szívesebben látná a Ford ügyvezetőjét, Alan Mulallyt a vállalat élén. A másik nagy esélyesként a Microsoft felhős csoportjának az alelnökét, Satya Nadellát emlegetik. 

Állítólag Stephen Elopot és a Microsoft üzleti fejlesztési csoportjának a vezetőjét, Tony Batest továbbra sem zárták ki a jelöltek közül, de ők lassan az esélytelenek nyugalmával izgulhatnak a történések miatt. Érdekesség, hogy Elop anno pont a Microsoftot hagyta el a Nokia vezetői székért, hogy később aztán segítsen összehozni a két cég 7,3 milliárd dolláros házasságát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.