Hirdetés

Mégsem segít Androidra váltani az Apple



|

Az Apple tagadja a pletykákat, nem segít elhagyni az iOS-t.

Hirdetés

Az Apple ritkán reagál pletykákra, most mégis megtette, méghozzá villámgyorsan. Csak tegnap bukkantak fel azok a szó-beszédek, amelyek szerint az almás cég egy költözést segítő appon dolgozik, de most iOS-ről Androidra. 

Hirdetés

Ez segített volna átvinni zökkenőmentesen a kontaktokat, a fotókat és az üzeneteket, és az App Store-ból lett volna letölthető. Az Apple-nek van már ilyen alkalmazása a Google Play Áruházban, ott az Androidról iOS-re váltást segíti. 

Az Apple egyik szóvivője hivatalosan is megcáfolta a híreket, és azt mondta, nincs bennük igazság. Hozzátette, teljes mértékben arra koncentrálnak, hogy az embereket Androidról iOS-re csábítsák. 

Az eredeti történet egyébként arról szólt, hogy az európai telekomcégek nyomására az Apple rákényszerült az app megírására. Állítólag a szolgáltatók előfizetői túl bonyolultnak találják a készülékváltást, ha az platformváltással is jár. 

Az Apple-től ennyiért merőben szokatlan húzás lett volna egy ilyen app, nem is illett volna a profiljába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.