Hirdetés

Megszületett az új pénzmalom, a műanyag chip



|

Hirdetés

A Plastic Logic nevű cambridge-i cég kutatói oly messze jutottak a fejlesztésben, hogy a Financial Times szerint jövő nyáron bemutatják ez új elektronikus morzsa működő prototípusát.Az angolok már arról álmodnak, hogy a híres egyetemi város környékén az amerikai Szilícium-völgy mintájára náluk kialakul a Műanyag-völgy. A programot finanszírozó Herman Hauser kijelntette, hogy a Sience című tekintélyes folyóiratban hamarosan közzéteszik a szabadalmi jogvédelem alatt álló működési és gyártási eljárás teljes leírását. A Plastic Logic vezérigazgatója, Stuart Evans már előre dörzsöli a markát, mert szerinte ez nem csak nagyszerű tudományos és technológiai siker, hanem „pénzcsináló gép.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.