Hirdetés

Megújul a Macromedia MX családja



|

Hirdetés

Új családtag lesz a Dreamweaver MX 2004, amely támogatja a CSS (Cascading Style Sheets) szabványt, valamint a Macromedia Studio MX 2004, amely integrált fejlesztőkészletben egyesíti az új MX eszközöket a Freehand MX-szel.

„Olyan eszközöket akarunk az emberek kezébe adni, amelyekre a szép webhelyek létrehozásához szükségük van”, fogalmaz Jeff Whatcott, a Macromedia termékmarketing igazgatója. Christopher Rogers, a Boeing vezető programozója elmondta, hogy a Boeing a Macromedia új eszközeit használva fejlesztette ki elektronikus tanulási webhelyét. A Macromedia Studio MX 2004 900 dollárért integrált munkafolyamatot kínál webhelyek és internetes alkalmazások kifejlesztéséhez. A CSS-t támogató Dreamweaver MX 2004 lehetővé teszi, hogy a webhelyek kevesebb sávszélességet használjanak, és könnyebb legyen őket karbantartani. A CSS különválasztja a prezentációt és a stílust a tartalomtól.

A Flash FX 2004 új eleme a TimeLine Effects, amely lehetővé teszi, hogy a tervező script használat nélkül vezessen be átmeneteket, ill. iktasson ki árnyékokat. A Flash MX Professional 2004 pedig a video és kódolási eszközök integrálásával javítja az internetre történő videotelepítés munkafolyamatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.