Hirdetés

Megújult a Google Desktop



|

Ciki volt már a régi felület a Vista mellett? Nem csak ebben javult az új Google Desktop.

Hirdetés

googledesktopnew.jpg
Ha valaki ránézett mostanság a Google Desktop oldalára (link alább), az láthatta, hogy történtek lépések az igen hasznos keresőszolgáltatásokat nyújtó ingyenes program korszerűsítésére.

 

Először is kinézetében megújult az alkalmazás, a Google SideBar sokkal modernebb bőrt kapott, mert valljuk be, megjelenésben eddig csúnyán elmaradt a Vista Sidebartól. Most már csinosabb, az átlátszóságot is jobban támogatja, és új ikonokat kaptak az alapértelmezett úszóbigyók is. A Sidebar és a bigyók átméretezése is egyszerűbb, elég valamelyik sarkuk fölé tolni az egeret. Megújult az új bigyók hozzáadására szolgáló felület is.

 

A találati listákban rendelkezésre áll már a click to preview lehetőség, a Preview linkre kattintva az illetékes alkalmazás betöltése nélkül előképet kapunk a dokumentum tartalmáról. Figyelmeztetést kapunk, ha veszélyesnek tűnő oldalra visznek minket a találati linkek.

 

Nem utolsósorban Vista alatt is fut az új Desktop Search, lényegében kiváltva a Vista beépített keresőjét, no és a legújabb böngészőkkel (Internet Explorer 7, Firefox 2).

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.