Hirdetés

Megújult a Hopp gyorslink szolgáltatásunk!



|

Hirdetés

A HOPP kód mostantól nemcsak a hosszú linkeket mutatja meg gyorsan és hatékonyan, de számos magazinban bemutatott termékről egy jól összeállított naprakész adatlapot is böngészhetünk segítségével. Fontos megemlíteni, hogy a korábbi HOPP kódok természetesen megmaradtak, azok továbbra is működnek, de a régi módon, azaz azonnal átirányítanak a gyártó oldalára.




Az új szisztéma szerinti kódnál, ha begépeljük a magazinban található megfelelő HOPP számot, úgy a nyomtatott adatlapnál lényegesen bővebb információhoz juthatunk:



A termék adatlapon minden lényeges adatot olvashatunk: megtaláljuk a termék kinagyítható fotóját, részletes technikai leírását, adatlapját, sőt közvetlen linket kapunk a forgalmazó és a gyártó weboldalára is.



Először márciusi számunkban bemutatott hardver termékek többségénél alkalmaztuk az új HOPP adatlapot, mostantól azonban egyre nagyobb számban bukkan majd fel a részletes aloldal. Reméljük új szolgáltatásunk elnyeri olvasóink tetszését.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.