Hirdetés

Megújult a HWSW Bolhapiac



|

Új funkciók a fórum egyik legnépszerűbb szolgáltatásában.

Hirdetés

Az apróhirdetési szolgáltatás fejlesztésekor a fejlesztők fő vélja az volt, hogy az új kezelőfelületnek köszönhetően a Bolhapiac az eddiginél kényelmesebben használható legyen, és a termékek közötti keresés a kategorizálásnak köszönhetően felgyorsuljon, így a vevők és eladók hamarabb egymásra találhassanak.

 

A fejlesztés eredményeképp létrejövő oldalon az eddigi termékleírást egy adatlap kíséri, amelyen az eladni vagy venni kívánt áru összes fontos paramétere felvihető, egyszerűsítve a vevők dolgát, akik pontosabban és sokkal gyorsabban találhatják meg, amit keresnek. Természetesen a hirdetések ugyanúgy böngészhetők maradnak, mint a régi fórumban. További jelentős újdonság, hogy az apróhirdetések ezután egy önálló adatbázisba kerülnek, amivel a fórum terhelését is csökkenteni tudtuk, két legyet ütve egy csapásra.

 

A HWSW Bolhapiac havi 18 ezer látogatójával az egyik legnagyobb hazai apróhirdetési szolgáltatás számítástechnikai területen. A régi Bolhapiac januárig archívumként működik tovább, a meglevő témákhoz hozzászólni még lehet, de az új hirdetéseket a megújult apróhirdetési szolgáltatásunkba várja a csapat - ez a bolhapiac.hwsw.hu címen érhető el. Az új Bolhapiac végleges formáját a felhasználók visszajelzései alapján nyeri majd el, így a szolgáltatásal kapcsolatos észrevételeket is várják a HWSW Fórumban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.