Hirdetés

Megújult a PC World keresője!



|

Az oldalunk kereső-szolgáltatása immár nem csak a PC World archívumában, hanem a teljes Web4 lapcsaládban tud keresni.

Hirdetés

Szemfüles olvasóink felfigyelhettek már arra, hogy a NonstopMOBIL keresője az elmúlt napokban megváltozott. Az ugyanis immár nem csak a PC World oldalán (és azon belül is a NonstopMobil és a NonstopÜzlet tartalmai között), hanem az egész Web4 lapcsaládban keres, amelynek kiadványunk mellett a Computerworld, a Gamestar és a Mobilport is része. Ennek köszönhetően egy lekérés során sokkal több friss tartalom jelenhet meg, valamint a találatok is relevánsabbak lettek.

 

 



Ezen felül az új keresőben a felület is letisztultabb lett, és szelősebb, amely a mobileszközök tulajdonosainak kedvez. A fejlesztési munka azonban nem állt le, az elkövetkező hónapokban még több újdonság várható!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.