Hirdetés

Megújult a www.dunakanyar.hu



|

Hirdetés

Az indulás óta tapasztalt folyamatos látogatószám növekedésnek köszönhetően a portál fejlesztője, a DunaWeb Kft. több hónapos előkészület után 2005. május 5-én adja át hivatalosan a megjelenésében és szolgáltatásaiban megújult Internet felületet.



A legnépszerűbb menüpontok hangsúlyosabb megjelenítése mellett többek között kiegészítésre került a folyamatosan aktuális Programok menüpont, melyhez mostantól e-mailben kérhető napi vagy heti program és hírlevél. A jegyzettömb segítségével mindenki összeállíthatja a saját programfüzetét a Dunakanyarban. A részletes napi programinformációk mellett, a Dunakanyar régió gazdag programkínálatában való tájékozódást segíti az új Fesztiválok rovat, ahol időrendben, több hónapra előre kap tájékoztatás a látogató a több kisebb programot magába foglaló rendszeres regionális rendezvénysorozatokról.

Olvasói visszajelzések alapján felújításra került a mindenki által ingyenesen használható Apróhirdetés oldal, melynek sikerességet bizonyítja a számtalan napi friss bejegyzés. Az új Szolgáltatás Kereső és Katalógus oldalak nyújtanak segítséget a Dunakanyarban élők és odalátogatók szolgáltatás, szálláshely, vendéglátóhely megtalálásában, melyben cégek, vállalkozók vagy magánszemélyek már kedvezményes bruttó 5.000 Ft éves díjért elhelyezhetik bemutatkozó anyagukat.



Újonnan megnyílt Képgaléria folyamatosan kerül feltöltésre, az elhelyezett képanyag tükrözi a régió sokszínűségét, gyönyörű látnivalóit. A fiatal, iskolás célközönség számára megnyílt a Diákoldal rovat, ahol érdeklődésüknek megfelelően friss diákhírek, -programok, diákfórum, fényképgaléria és diák-önkormányzati információk várják az érdeklődőket.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.