Hirdetés

Megújult a Yahoo keresője



|

Új funkciókkal ered a Google nyomába a cég.

Hirdetés

A Yahoo új keresője igyekszik utolérni a nagy riválist, a Google-t. A felület változásán kívül fontos újdonság, hogy mostantól az audio, video és képtalálatokat is megkapjuk a keresési eredmények között. A „kereső-segéd" pedig megpróbálja kitalálni, mit is keresünk, és pár karakter begépelése után felkínál pár lehetőséget, melyek közt - szerencsés esetben - már ott van a megfelelő kifejezés. A „mic" begépelése után például - mily meglepő - már csak egy klikknyire vagyunk a „microsoft", vagy a „michigan" keresőszavaktól.

 

A Google diadalmenetét - egyelőre legalábbis - nem lehet megállítani. A Yahoo 19.9 százalékos részesedése mellett Page és Brin cége 53,6 százalékot birtokol a keresési piacból - ez több mint 3 százalékos növekedést jelent egy év alatt. A Yahoo jól teszi, ha erősíti keresőmotorját - de a Google-t valószínűleg saját fegyverével legyőzni nem lehet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.